Go Back   Sportbike Addicts | Two Wheels... Our Drug of Choice > The Garage - Tech Talk > Wrench It
FAQ Members List Member Gallery Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read Donate
Reply
 
Thread Tools Display Modes

harley VSS
Old 05-19-2019, 04:49 PM   #1
GinoE
Brain Close Behind
 
GinoE's Avatar
 
GinoE is offline
Join Date: Apr 2006
Location: 10952
Posts: 817
Send a message via AIM to GinoE
Default harley VSS

2002 883 Sportster speedo / odo not registering. Diagnostics not throwing any codes. Searched the online forums, seems to point to a failed VSS. Managed to get to the VSS (not a simple task). Cleaned out the metal shavings that are attracted to the magnet.

Re-installed, no-joy. Will have to order a replacement part. Still unable to trace the wiring that leads to the connection to the wiring harness from the VSS.

The saga continues...

Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	VSS with allen bolt removed.jpg
Views:	19
Size:	164.0 KB
ID:	7124   Click image for larger version

Name:	What is that part number.jpg
Views:	19
Size:	75.6 KB
ID:	7125   Click image for larger version

Name:	VSS metal shavings.jpg
Views:	19
Size:	150.4 KB
ID:	7126   Click image for larger version

Name:	VSS cleaned.jpg
Views:	18
Size:	143.8 KB
ID:	7127  
__________________
"there are no bad days when riding, some are just better than others"

TRACK DISTANCES
  Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -4. The time now is 02:25 PM.
 

vBulletin skin developed by: eXtremepixels
Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.